Verbinding

Je kunt je op een feestje in een kamer gevuld met vrienden alleen voelen.

Er is geen verbinding. 

Je kunt in het bos wandelen en het bos niet zien.

Er is geen verbinding.

Je kunt volle werkweken draaien en niet merken hoe moe je bent.

Er is geen verbinding.

 Verbinding is wat mij betreft essentieel voor het ervaren van levensgeluk. Verbinding met jezelf, met de mensen om je heen, met de natuur.

Er was een tijd dat ik niet verbonden was. Met een ernstige burn-out tot gevolg. Ik leerde hoe ik me opnieuw kon verbinden. En nu wil ik ’t jou graag leren. Voor meer levensgeluk.

 

 

Vind je vuur

In het leven van de dag, de hectiek van de dag, is het makkelijk om je vuur kwijt te raken. Te verdwalen in routines en patronen.

Elk mens heeft vuur van binnen. Iets waar je warm van wordt, iets wat je energie geeft.

Ik help jou je vuur terug te vinden. 

Mireille van Os

In mijn werk als verbinder breng ik mijn jarenlange ervaring als persoonlijk begeleider samen met wat ik mocht leren over (natuur)verbinding.

Dat begon met het beoefenen van zen mediatie bij Ton Lathouwers.
Bij het Instituut voor Mindfulness leerde ik mindfulness training geven. Edel Maex is op gebied van mindfulness een grote inspirator voor mij.

Ik kwam in aanraking met de Bosbeweging waar Daan Vreugdenhil en Jurjen Annen me opnieuw kennis lieten maken met de natuur.

Lien de Coster van Leaves of Lien liet me zien hoe ik mijn eigen bronnen kan aanboren en hielp me om te zien wat er al was maar wat ik nog niet zag. 

Bij de Art of Mentoring leerde ik hoe ik vorm kan geven aan waar ik al lang van droomde: verbindingen te leggen tussen mens en natuur.

Linda Wormhoudt leerde me over dat waarvan ik slechts kon hopen dat het bestond (en dat doet ’t wel degelijk): Noord West Europees sjamanisme. En nog zoveel meer.

Ik ben mijn leraren en inspirators dankbaar voor de schatten die ze mij hebben meegegeven. Ik geef ze graag door.

Meer weten?

8 + 11 =