Autisme Coach

 

Als je vastloopt op de dagelijkse dingen van het leven. Of vraagstukken hebt waar je alleen niet uitkomt. Meer wilt weten over hoe autisme bij jou werkt. Als je een vermoeden van autisme hebt en je weet niet hoe verder.

Samen kijken we naar je vraag of vragen en wat daar een passende manier van begeleiding bij kan zijn.

Voorbeelden van mogelijkheden zijn:
– Praktische hulp in plannen en overzicht hebben op gebied van tijd/energie/geld/huishouden.
– Begeleidende gesprekken over vraagstukken waar je mee zit en graag over wilt sparren. Dit kan zowel bij jou thuis als buiten in de natuur.
– Mindfulness training

Mijn manier van werken is dat er begeleiding is wanneer jij dat nodig hebt. Dat kan de ene periode meer zijn dan de andere. Ik werk niet met een vast contract. Samen spreken we telkens af wat voor jou werkt. Hierin ben ik geïnspireerd door de PILLAR methodiek van Herman de Neef.

Ik werk vanuit gelijkwaardigheid en wederzijds respect. Mijn uitgangspunt is dat we van elkaar kunnen leren. 

Ik heb aan de RINO de post HBO Autismedeskundige gedaan en mag mij sindsdien autismedeskundige noemen. Minstens even belangrijk (of misschien wel belangrijker) voor mij is de jarenlange ervaring die ik heb in het werken met mensen met autisme. Ik heb zowel ervaring met mensen met autisme en een verstandelijke beperking als met mensen met autisme en een normaal tot hoge intelligentie. 

Mijn standaard uurtarief is € 65 per uur excl. BTW. 
Kilometervergoeding is €0,33 per kilometer. 

Maak een keuze:

11 + 9 =